La Unió, internacional

La Unió i la International Hospital Federation (IHF)

International Hospital Federation, IHF, Full member,
La International Hospital Federation (IHF) està present a més de 100 països, és un important espai internacional d'intercanvi de coneixement i expertesa que treballa en favor de la sostenibilitat dels sistemes de salut. Aquesta plataforma també vol contribuir a donar visibilitat a experiències de gestió en l'àmbit de la salut i aposta per a la professionalització de la gestió sanitària com un element clau per a la millora dels sistemes de salut i l'atenció a les persones. Un canvi del model de governança recent de la IHF ha permès que La Unió pugui esdevenir Full Member, membre de ple dret (malgrat no ser encara una organització estatal, ja que els nous estatuts de la IHF s'han obert per permetre que organitzacions regionals –no estatals– puguin ser-ho), ampliant el seu àmbit de relació, participació i compromís.
 

La IHF posa a disposició dels seus membres diversos grups de treball, als quals La Unió pot facilitar l'accés:

GRUPS D'INTERÈS ESPECIAL (SIGs) amb l'objectiu de facilitar l'intercanvi de coneixements i l'accés a les millors pràctiques internacionals, així com per proporcionar un escenari neutral per col·laborar.

Aquests grups són de l'àmbit d'hospitals universitaris, executius de la salut, grup de compres i sector privat.

ARQUITECTURA HOSPITALÀRIA La contenció de costos és un dels majors reptes per al sector sanitari. A més, la globalització, l'envelliment de la població, l'augment de les condicions cròniques múltiples, el desenvolupament de noves tecnologies, entre d'altres estan desafiant el disseny dels hospitals "tradicional".

El projecte de col·laboració entre la IHF i la Unió Internacional d'Arquitecte-Public Health Group (UIA-PHG) té com a objectiu recollir les bones pràctiques per a la reducció dels costos d'operació de l'hospital mitjançant un millor disseny. La idea clau és evitar l'augment dels costos alhora que garanteix un rendiment òptim que es manté durant tot el cicle de vida de l'edifici.

IHF CEO CERCLE es tracta d'una xarxa professional principal d'executius de la salut d'alt nivell a tot el món. El Cercle CEO ofereix, en un entorn confidencial i de confiança, una plataforma per a l'intercanvi d'idees i l'oportunitat de compartir consells i preocupacions a través de la connexió amb els seus companys.

Aquesta plataforma permet:

  • discutir les preocupacions d'interès mutu i l'impacte
  • gaudir d'esdeveniments educatius exclusius amb la salut de renom mundial i els líders de negocis
  • promoure la millora de la qualitat tot i compartir les millors pràctiques
  • participar i tenir accés a la primària que porta el disseny i implementació investigació d'avantguarda
  • exclusiva l'accés en línia i l'intercanvi d'informació
  • oportunitats d'establir contactes sense precedents i el desenvolupament de relacions

A continuació es pot consultar l'activitat més recent en la qual La Unió ha tingut l'oportunitat de participar, a demanada moltes vegades de la pròpia IHF, que es recolza en els seus membres per dur les activitats a nivell més operatiu:

1
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/11/2017