La Unió, internacional

Per què?

  • Les propostes de canvi i millora del sistema sanitari del nostre país, i en conseqüència, de les entitats proveïdores que presten serveis en aquest marc concret, són coincidents amb les tendències que es donen a altres països, especialment a Europa.

 

  • Els condicionants i reptes que té el nostre sistema són compartits, semblant als dels altres països.

 

  • El coneixement compartit és un motor de canvi. I ho entenem en una doble vessant o direcció: podem ensenyar què fem, podem aprendre per millorar, podem ajudar als altres a millorar o canviar. El benefici, en últim terme, repercuteix en la millora de l'atenció a les persones, la nostra raó de ser.

 

  • Farem millor la nostra tasca si som capaços d'obrir la mirada a l'entorn, tan proper com més llunyà, per anticipar propostes, preveure riscos i promoure solucions més ajustades.

 

  • Els canvis en el nostre país tradueixen, a menor escala, aquest concepte d'internacionalització, entès, també, com una ampliació de les relacions amb els veïns més propers, que no podem deixar de tenir en compte a l'hora de desenvolupar les nostres activitats.
La Unió
València, 333
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/11/2017