La Unió, internacional

Pla Estratègic 2016-2020

  En aquest sentit, destaca la incorporació de la 3a línia del Pla Estratègic 2016-2020 de La Unió, que se centra en potenciar les aliances i reforçar la dimensió internacional. El propòsit d'aquesta línia estratègica és reforçar i enfortir la posició de La Unió per garantir la millora dels resultats de la seva acció. Les aliances s'han de plantejar perquè li aportin més dimensió, més força i, per tant, li confereixin més capacitat d'influència. Refermen la confiança i amplien i complementen les capacitats de La Unió, ja que també li permeten fer el que no podria portar a terme en solitari.

  Dins d'aquesta línia, s'inclouen tres objectius estratègics:

  • Establir nous acords de col·laboració i consolidar els existents amb totes les institucions de dins i de fora del sistema sanitari i social, que ajuden a reforçar aquesta posició estratègica de La Unió.

   

  • Aprofundir en la dimensió internacional de les relacions i els acords per afavorir l'intercanvi d'experiències.

   

  • Impulsar el rol de La Unió com a facilitador d'acords i aliances entre entitats associades i altres entitats, que puguin ser d'interès o convenients per a elles. 
  La Unió
  València, 333
  08009 Barcelona (Barcelona)
  Tel 93 209 36 99
  uchuch.cat
  IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
  Data última actualització: 20/11/2017