International Excellence Award for Corporate Social Responsibility per a Mútua Terrassa

International Excellence Award for Corporate Social Responsibility per a Mútua Terrassa
Dimecres 07/10/2015
Premi MútuaTerrassa 39th IHF World Hospital Congress
L'experiència “Fundació Integralia Vallès: Paradigm of Professional Integration for Disabled People”, de Mútua Terrassa –entitat associada a La Unió– ha estat premiada amb l'International Excellence Award for Corporate Social Responsibility. Aquest reconeixement, atorgat per la International Hospital Federation, ha estat entregat el dia 7 a la cerimònia d'inauguració del 39th IHF World Hospital Congress, celebrat del 6 al 8 d'octubre, a Chicago. L'entitat guanyadora ha presentat l'experiència a l'acte inaugural i es recollirà a la IHF publications and healthcare media network.
 

La Fundació Integralia Vallès, promoguda per MútuaTerrassa i la Fundació DKV Integralia, es va posar en marxa el passat mes de juny i té per objectiu impulsar la integració professional de persones amb discapacitat física al territori del Vallès i desenvolupar serveis de "contact center" per afavorir l'accessibilitat telefònica a la població de l'àrea d'influència de MútuaTerrassa.

Des de La Unió es treballa per difondre la tasca dels seus associats i és per això que aquest reconeixement és un bon motiu per animar a tots els associats a donar a conèixer els seus projectes en futures iniciatives.

Podeu consultar la nota de premsa per ampliar la informació, així com el recull d'aparicions als mitjans al document adjunt.
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018