Pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS)

En aquest apartat podeu consultar el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS) per a l'estiu de 2017. Aquest document està coordinat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i el CatSalut, i en la seva elaboració hi ha participat La Unió, entre altres entitats.
 

Els objectius del POCS són predir amb la màxima anticipació que permetin els mitjans tècnics les possibles situacions meteorològiques de perill, minimitzar els efectes negatius de les onades de calor sobre la salut de la població de Catalunya (especialment, dels grups més vulnerables) i coordinar les mesures i els recursos existents a Catalunya per fer front a la possible onada de calor.

Així mateix, a continuació podeu consultar els consells bàsics donats des de l'ASPCAT per evitar els problemes causats per la calor, els fulls informatius del POCS i els avisos de calor mes recents:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 22/05/2018