Pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS)

Avís de calor 14, 15 i 16 de juny

Avís emès pel Servei Meteorològic de Catalunya per als dies 14, 15 i 16 de juny.  Les comarques amb més alta probabilitat de resultar afectades per l'onada de calor són:  

  • Per al dimecres 14 de juny i dijous 15 de juny: la major part de les comarques de Girona i comarques d'interior de Lleida, Tarragona i Catalunya Central
  • Per al divendres 16 de juny: el perill més alt queda restringit a les comarques d'interior de Lleida, Tarragona i Catalunya Central. 

Davant de l'avís de situació meteorològica de perill per onada de calor (SMP de llindar alt) informat pel Servei Meteorològic de Catalunya, la ASPCAT comunica que el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) entra en fase 2 d'alerta, que implica l'activació del PROCICAT per part del Departament d'Interior i dels recursos d'emergència habituals en aquesta fase (SEM, 061 CatSalut Respon, PIUC, Creu Roja).

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018