Pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS)

Avís de calor 23, 24 i 25 de juny

Avís emès pel Servei Meteorològic de Catalunya per als dies  23, 24 i 25 de juny. Les comarques afectades per l'avís són :

  • Per al divendres 23 de juny: Afecta comarques de Ponent, Alt Urgell, Catalunya central, Vallesos i algunes de Tarragona i Girona.
  • Per al dissabte 24 de juny: L'avís emès afecta a les mateixes zones de divendres, excepte l'Alt Urgell.

Per al diumenge 25 de juny: L'extensió territorial afectada per l'avís es redueix considerablement, quedant reduïda a 4 comarques: el Pla d'Urgell, el Segrià, la Noguera i les Garrigues.

Davant de l'avís de situació meteorològica de perill per onada de calor (SMP de llindar alt) informat pel Servei Meteorològic de Catalunya, l'ASPCAT comunica que el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) entra en fase 2 d'alerta, que implica l'activació del PROCICAT per part del Departament d'Interior i dels recursos d'emergència habituals en aquesta fase (SEM, 061 CatSalut Respon, PIUC i Creu Roja).

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/09/2018