Pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS)

Avís de calor 3, 4 i 5 d'agost

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de temperatura màxima extrema per al dia 3 d'agost i d'onada de calor per als dies 4 i 5 d'agost. Les comarques afectades per l'avís són:

  • Per al dia 3 d'agost: Totes les comarques de Barcelona i Catalunya Central i gran part de les comarques de Lleida, Girona i Tarragona.
  • Per al dia 4 d'agost: gran part de les comarques d'interior i algunes comarques del litoral de Barcelona, Catalunya Central, Lleida, Girona i Tarragona.
  • Per al dia 5 d'agost: comarques d'interior de Lleida i Catalunya Central.

L' ASPCAT comunica que el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) es manté en fase 2 per al dia 3 d'agost i no comporta cap tipus d'actuació extraordinària, només tenir coneixement de la situació i estar alerta.

Davant de l'avís de situació meteorològica de perill per onada de calor (SMP de llindar alt) informat pel Servei Meteorològic de Catalunya per als dies 4 i 5 d'agost,  l'ASPCAT comunica que el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) es manté en fase 2 d'alerta amb l'activació del PROCICAT per part del Departament d'Interior i dels recursos d'emergència habituals en aquesta fase (SEM, 061 CatSalut Respon, PIUC, Creu Roja).

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018