Pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS)

Avís de calor 3, 4 i 5 d'agost

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de temperatura màxima extrema per al dia 3 d'agost i d'onada de calor per als dies 4 i 5 d'agost. Les comarques afectades per l'avís són:

  • Per al dia 3 d'agost: Totes les comarques de Barcelona i Catalunya Central i gran part de les comarques de Lleida, Girona i Tarragona.
  • Per al dia 4 d'agost: gran part de les comarques d'interior i algunes comarques del litoral de Barcelona, Catalunya Central, Lleida, Girona i Tarragona.
  • Per al dia 5 d'agost: comarques d'interior de Lleida i Catalunya Central.

L' ASPCAT comunica que el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) es manté en fase 2 per al dia 3 d'agost i no comporta cap tipus d'actuació extraordinària, només tenir coneixement de la situació i estar alerta.

Davant de l'avís de situació meteorològica de perill per onada de calor (SMP de llindar alt) informat pel Servei Meteorològic de Catalunya per als dies 4 i 5 d'agost,  l'ASPCAT comunica que el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) es manté en fase 2 d'alerta amb l'activació del PROCICAT per part del Departament d'Interior i dels recursos d'emergència habituals en aquesta fase (SEM, 061 CatSalut Respon, PIUC, Creu Roja).

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 15/12/2017