Portem el model sanitari català al món

Portem el model sanitari català al món

La Unió i els nostres associats hem participat, un any més, al World Hospital Congress (WHC), que s'ha celebrat a Brisbane, Austràlia. Aquesta vegada, mitjançant tres ponències –centrades en l'organització del model sanitari català, les aliances estratègiques entre proveïdors de salut i el futur dels serveis sanitaris i socials–, Josep Fusté, director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió, i jo mateixa hem posat un granet de sorra més que contribueix a donar a conèixer al món les particularitats i virtuts del model sanitari català i com encarem el futur per avançar-nos a les transformacions necessàries.

Així mateix, hem acompanyat alguns dels nostres associats, que han participat a diverses sessions o han exposat pòsters al congrés. L'Hospital Plató, la Fundació Sanitària de Mollet i l'Hospital Sant Joan de Déu han intervingut a diverses sessions. Per la seva part, l'Hospital Sant Joan de Déu ha estat reconegut com a “silver winner” als premis de la IHF/EOH a l'excel·lència en lideratge i gestió de l'atenció sanitària, i l'Hospital Plató ha resultat el segon premiat a l'entrega de guardons als millors pòsters. A més, l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital Clínic, el Consorci Sanitari del Garraf, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Parc Taulí, l'Institut Guttmann i l'Hospital de Martorell han presentat pòsters. Es constata, doncs, el gran èxit de participació catalana en aquesta edició del WHC.

El World Hospital Congress, impulsat per la International Hospital Federation, és un espai idoni per potenciar la internacionalització de La Unió, com a entitat i com a peça destacada en el marc del model sanitari català. I és que, des de l'entitat, apostem per fer créixer l'associació i el model més enllà de les nostres fronteres, amb una mirada oberta al món. A més, la participació al WHC ens permet compartir i saber més sobre iniciatives d'altres països en l'àmbit sanitari i social, una experiència molt enriquidora i que ens aporta coneixements molt valuosos.

Donem per tancat el 42è WHC, ens acostem al congrés del 2019 –el qual tindrà lloc a Muscat, Oman– i ens situem una mica més a prop de l'edició del 2020, que se celebrarà a Barcelona i estarà organitzada per La Unió. El 44è WHC serà un esdeveniment clau per a l'associació i per a tots els nostres associats, així com per al sector sanitari i social català. 

Ens queda molta feina per fer plegats, ja que el repte d'organitzar un congrés d'aquesta magnitud és majúscul. Però l'assumim amb la seguretat que l'esforç que es fa des de La Unió i la implicació dels associats permetran que sigui tot un èxit. Comptem amb vosaltres per aconseguir que el World Hospital Congress del 2020 sigui el congrés de tots! 

Per ampliar la informació, podeu consultar què fa La Unió a nivell internacional i en què consisteix el nostre Projecte +FUTUR.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari
Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Moderació de comentaris. Us informem que els comentaris són prèviament revisats en horari laboral abans de ser publicats. La Unió es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg o  que no s'ajustin al tema de debat. 
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 27/03/2024