Presentació del 2n Quadern del Consell d’Ètica i Bones Pràctiques de La Unió. La governança de les dades en salut i social

Presentació del 2n Quadern del Consell d’Ètica i Bones Pràctiques de La Unió. La governança de les dades en salut i social
Dimarts
11
Juny
Hora:
de 16:00h a 17:00h
Lloc:

Online, per plataforma Zoom

Preu:
Gratuït, prèvia inscripció.
Format:
Activitat online
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertanyo a l'Entitat associada a La Unió:
Pertanyo a l'Associat Col·laborador de La Unió:
No pertanyo a cap entitat associada
Banner 2n Quadern Bones Pràctiques

 

Us presentem el 2n Quadern del Consell d'Ètica i Bones Pràctiques de la Unió. Aquest document pretén ser un primer pas per reflexionar sobre la importància i rellevància de la governança de dades a les entitats associades a La Unió, la qual es converteix en un eix estratègic de primer ordre per a la presa de decisions informades en tots els àmbits de les organitzacions. Les organitzacions generen dades i la seva gestió global i integrada les converteixen en un actiu clau que ha de permetre el creixement, la millora de la competitivitat, l'eficiència en la gestió de recursos escassos i, especialment, millorar la capacitat de donar respostes a la ciutadania.

Desgranem d'on venim, quin és el futur immediat previsible i com les organitzacions han de fer els primers passos i en quina direcció per encarar aquest repte i fer-ho amb la mirada ètica que marca el bon govern basat en valors de les organitzacions del sector social i de salut, que defensa i avala el Consell d'Ètica i Bones Pràctiques de La Unió.

Comptem amb en Toni Gonzalez, Head of Data Governance a Vueling, amb més de 20 anys d'experiència en el món de la tecnologia i la informació en empreses de diferents sectors, la major part d'aquests anys al sector bancari, on ha pogut treballar en diferents etapes de pràcticament tot el cicle de vida de la dada. Actualment és responsable de l'àrea de Govern de la informació a Vueling, des de l'estratègia i el programa fins al contingut de les dades i els seus usos, passant per la qualitat, seguretat i privadesa.

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 20/06/2024