120 professionals participaran a la III Jornada Oncològica de la Catalunya Central

120 professionals participaran a la III Jornada Oncològica de la Catalunya Central
Miércoles 21/10/2015
  • L'atenció de llarg supervivent en càncer i el càncer hereditari centraran aquesta tercera edició de la jornada
  • L'objectiu és consolidar la coordinació de l'atenció primària i l'especialitzada per millorar l'atenció integral dels pacients

Aquest divendres, 23 d'octubre, se celebrarà la III Jornada Oncològica de la Catalunya Central que organitzen la Fundació Althaia i l'Insitut Català de la Salut. Tindrà lloc a la Sala d'actes de l'Hospital Sant Joan de Déu d'Althaia a partir de les 9 del matí i està previst que hi participin 120 professionals de primària i especialistes en oncologia d'arreu de la Catalunya Central. L'objectiu principal és millorar l'atenció integral als malalts de càncer en el marc de l'atenció primària i l'especialitzada.

Justament, un dels temes centrals és la gestió compartida entre l'especialitzada i la primària dels llargs supervivents en càncer. Per això, es parlarà de les toxicitats a llarg termini i de les segones neoplàsies dels pacients curats. A més, s'exposarà l'experiència pròpia de gestió compartida de pacients entre Oncologia d'Althaia i la primària i es presentarà l'actualització del protocol de seguiment del pacient oncològic a la primària.

L'altre tema de la jornada el càncer hereditari. Aquest s'abordarà a través d'un taller pràctic sobre la identificació, la valoració i el control de les famílies. A més, es comptarà amb la participació del Dr. Joan Brunet, Director del Consell Genètic i del Programa de Càncer Hereditari de ICO, que farà una sessió magistral amb el títol “Com traslladem a la pràctica clínica els avenços biotecnològics en càncer hereditari".

Cliqueu aquí per consultar el programa de la jornada. 
 

Judit Martí Mas
Servei de Comunicació

Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa
Tel. 93 873 36 76 - Ext 3017
www.althaia.cat

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 19/04/2024