La Unió, internacional

La Unió i la International Hospital Federation (IHF)

Des de fa anys, La Unió forma part de la International Hospital Federation (IHF) Aquesta entitat, que està present a més de 100 països, és un important espai internacional d'intercanvi de coneixement i expertesa que treballa en favor de la sostenibilitat dels sistemes de salut. La IHF també contribueix a donar visibilitat a experiències de gestió en l'àmbit de la salut i aposta per la professionalització de la gestió sanitària com un element clau per a la millora dels sistemes de salut i l'atenció a les persones.

La IHF posa a disposició dels seus membres diversos grups de treball, en els quals La Unió hi participa i pot facilitar l'accés per als associats que estiguin interessats en formar-ne part. En destaquen tres: en primer lloc, els Grups d'Interès Especial, que inclouen grups centrats en hospitals universitaris, executius de la salut, grup de compres i sector privat. En segon lloc, el d'Arquitectura Hospitalària. I, finalment, IHF CEO Cercle. Podeu ampliar la informació sobre la participació de La Unió als Grups d'Interès Especial o consultar l'explicació sobre els grups al web de la IHF.

Fruit de l'acord entre La Unió i la IHF, les dues entitats han desenvolupat diverses activitats conjuntes. Podeu ampliar la informació sobre aquestes activitats a continuació:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 19/04/2024