20 de Juny: II Jornada Projecte +Futur de La Unió: Ens movem x les persones

20 de Juny: II Jornada Projecte +Futur de La Unió: Ens movem x les persones
Dijous 20/06/2019

Programa +Futur 2019
Programa +Futur 2019
El pròxim 20 de juny, organitzem la II Jornada Projecte +FUTUR, que, amb el lema "Ens movem x les persones", té per objectiu ratificar l'impuls a les seves entitats asssociades perquè treballin en les transformacions necessàries per millorar l'atenció sanitària i social a les persones del present i del futur.

L'edició d'enguany comptarà amb la participació de Xavier Verdaguer, director d'Imagine, a Silicon Valley, que realitzarà una conferència inaugural sobre processos d'imaginació, creativitat i transformació des de les empreses. Després, Josep Fusté, director tècnic del projecte +Futur explicarà què s'ha fet i què està previst fer.

L'acte també inclou una taula debat en la qual hi participaran Adrià Comella, director del CatSalut, Josep M. Campistol, director general de l'Hospital Clínic de Barcelona, Azucena Carranzo, sòcia fundadora i membre de l'equip directiu d'Atenció Primària Vallcarca - Sant Gervasi, i Núria Bruguera, directora tècnica de la Residència Pedra Serrada, de la Fundació Sanitària Mollet.

Finalment, s'atorgaran els Premis 2019 +FUTUR.

La cloenda anirà a càrrec del president de la Generalitat, Quim Torra*, el president de La Unió, Enric Mangas, el director general de la International Hospital Federation, Eric de Roodenbeke.

Pots descarregar-te tot el programa de la II Jornada Projecte +FUTUR, aquí. I, per assistir-hi, fes clic aquí.

*Pendent de confirmació

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 25/04/2024