Comunicat de La Unió sobre la sentència en la causa 20907/2017 del Tribunal Suprem

Comunicat de La Unió sobre la sentència en la causa 20907/2017 del Tribunal Suprem
Lunes 14/10/2019

Amb motiu de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés, La Unió vol manifestar el seu profund desacord:

 

1.- Només el diàleg i l'acord poden ajudar a superar el conflicte i recuperar la normalitat del país. La presó preventiva no ha contribuït a trobar la solució política. Aquesta normalitat no es produirà mentre hi hagin representants polítics escollits democràticament empresonats o exiliats. 

 

2.- Per això, fem una crida al consens per treballar des d'ara en l'alliberament dels representants polítics i socials catalans com a via democràtica per recuperar el diàleg i la convivència, i avançar en el progrés econòmic i social del país des del respecte i l'autogovern de Catalunya.

 

3.- Aquest objectiu ens interpel·la a tots, independentment del pensament o ideologia que es tingui, i especialment als nostres representants polítics als qui els hi demanem que posin tot l'esforç, intel·ligència i generositat al servei d'aquest objectiu.

 

4.- Rebutgem l'abús de la força i l'ús de la violència, i demanem serenor i respecte, pilars del civisme que caracteritza la societat catalana.

 

5.- La qualitat democràtica i humanística ens ha de permetre superar la confrontació política i recuperar la prioritat de donar resposta als reptes del país i de les persones.

 

6.- Des de La Unió continuarem treballant per la salut i el benestar de les persones, i per la salut de la democràcia.

  

 

 

Barcelona, 14 d'octubre de 2019

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 27/03/2024