Continua el Cicle de Fòrums +FUTUR

Continua el Cicle de Fòrums +FUTUR
Viernes 07/02/2020

El passat 7 de febrer, vam organitzar la sessió "Professionals i organitzacions: compromís professional i reptes organitzatius en un context de transformació". Aquesta sessió tenia per objectiu identificar com podem potenciar el compromís professional, l'adaptació de les organitzacions als nous temps i la implicació dels professionals en les transformacions de les organitzacions.

Amb una conferència de Jan de Maeseneer, chair de l'Expert Panel on effective ways of investint in Health de la Comissió Europea i líder d'un seguit d'informes sobre els canvis de rols professionals de cara el futur en l'àmbit sanitari es va abordar com seran els professionals sanitaris i el repte per a les organitzacions, entre altres qüestions i amb la intervenció d'Albert Cañigueral, connector OuiShare Spain & LATAM va quedar palès com la revolució digital obre noves relacions i possibilitats en les relacions laborals.

Posteriorment, es va fer un debat amb els assistents sobre aquestes qüestions, moderat per Genis Roca, membre del Consell Científic Assessor de la Fundació Unió.

 

Jan de Maeseneer

 

 

Albert Cañigueral

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 27/03/2024