Informació davant el Coronavirus SARS-CoV-2

Informació davant el Coronavirus SARS-CoV-2
Jueves 05/03/2020

Acció de La Unió

Davant la situació excepcional marcada pel Coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya, us informem que:

  • AJORNEM temporalment els actes, jornades i sessions previstos per als mesos de març i d'abril.
  • CONTINUEM la nostra activitat participativa dels Consells de Sector, Consells Tècnics Assessors i grups de treball desplegant alternatives no presencials de les quals anirem informant puntualment als associats.

Amb aquestes actuacions volem contribuir, en el marc de les recomanacions de les autoritats sanitàries (resolució consellera de Salut 5 de març), a concentrar els esforços del sector de salut i social a informar, atendre i acompanyar a les persones.

Seguirem mantenint informats els associats i estem a la seva disposició per a qualsevol aclariment i aportació que reforci la nostra acció i suport en l'actual context.

                                                         

Per a recollir dubtes, propostes i suggeriments per al Servei Català de la Salut hem habilitat l'adreça coronavirus@uch.cat i en l'assumpte del correu heu d'identificar si és de l'àmbit clíniclaboral, de compra mancomunada o de comunicació.

Maneig a les residències del Coronavirus SARS-CoV-2

El 6 de març vam participar en una reunió al Departament de Salut juntament amb el Departament de Treball,Afers Socials i Famílies en la qual es va presentar el protocol del “Maneig a les Residències de casos en investigació, probables o confirmats de la COVID-19” adreçat als centres residencials independentment de la seva tipologia (residències per a gent gran, discapacitats i salut mental) per garantir els nivells adequats de prevenció i protecció als treballadors dels centres.

D'altra banda:

  • Adreça de correu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies: infocoronavirusresidencies@gencat.cat per recollir i estar permanentment informats de qualsevol incidència que es produeixi als centres. L'enviament d'informació per aquest canal no eximeix del compliment del protocol d'actuació descrit al document: “Maneig a les Residències de casos en investigació, probables o confirmats de la COVID-19”. 
  • S'han publicat les “Recomanacions a residències per a la prevenció i protecció de la infecció pel COVID-19”
  • Han enviat una nota informativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies dirigida als familiars de les persones residents, que podeu difondre en els centres.

Novetats d'àmbit laboral sobre el Coronavirus

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 27/03/2024