La transformació del model d’atenció a les persones: en moments d’incertesa i canvi, què fan les organitzacions per tu?

La transformació del model d’atenció a les persones: en moments d’incertesa i canvi, què fan les organitzacions per tu?
Del 16/12/2020 al 31/12/2030

Jornada de tancament del projecte de reflexió que promou la Fundació Unió Catalana d'Hospitals, seleccionat a la quarta convocatòria del Palau Macaya de la Fundació ”la Caixa”

 

  • Com la COVID-19 ha accelerat la transformació del sistema sanitari i social? Com la magnitud de tot el que hem viscut i l'esforç d'organitzacions i professionals ens compromet a una resposta col·lectiva? Com la tecnologia avança en paral·lel a l'acompanyament de les persones?
  • Aquestes i altres qüestions s'abordaran a la darrera xerrada del Cicle La transformació del model d'atenció a les persones que vol compartir amb la ciutadania com les organitzacions i els professionals ens han curat i cuidat i com ho faran a partir d'ara donat resposta a una situació d'emergència i inesperada.
  • Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic; Gemma Craywinckel, gerent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Ignasi Carrasco, director assistencial d'Althaia; Mireia Subirana, directora d'infermeria de la Corporació Sanitària Parc Taulí; Òscar Camps, director d'Open Arms ens ajudaran a conèixer més sobre com a partir de l'empatia i de l'esforç i compromís d'organitzacions, professionals i ciutadania s'ha sumat per atendre millor les persones.
  • Aquest Cicle forma part del projecte +Futur de La Unió que vol ajudar les organitzacions a avançar-se als canvis per atendre millor les persones.  Roser Fernández, directora general i Josep Fusté, director de l'Àrea Tècnica i Participació de La Unió ens explicaran com les organitzacions s'ha adaptat i quines transformacions han vingut per quedar-s'hi.
  • No t'ho perdis, la sessió se celebrarà online el dijous 17 de desembre a les 16h.

 

 

Barcelona, 16 de desembre de 2020.- El Palau Macaya de la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Unió Catalana d'Hospitals tanquen  el cicle de reflexió Forums +Futur un dels projectes innovadors seleccionats a la quarta convocatòria impulsada pel Palau Macaya.

 

Al darrera d'aquesta iniciativa hi ha el Projecte +Futur promogut per La Unió amb l'objectiu d'ajudar les organitzacions a cuidar i atendre millor les persones davant les transformacions.

El projecte dibuixa un escenari de tendències i unes àrees d'acció prioritàries per acompanyar els canvis transformacionals de les organitzacions sanitàries i socials de cara al futur més proper.  En el marc d'aquest projecte, des de l'octubre de 2019 s'ha celebrat un cicle de sessions al Palau Macaya de Fundació ”la Caixa” amb l'objectiu d'impulsar, mitjançant l'intercanvi de coneixement, el debat i la comparació d'experiències, els canvis necessaris en la provisió dels serveis en una nova configuració del model d'atenció a les persones des de les organitzacions sanitàries i socials.

 

La última sessió del Cicle La transformació del model d'atenció a les persones ajudarà a conèixer davant la ciutadania com les organitzacions sanitàries i socials s'han adaptat ràpidament a una situació inesperada, mobilitzant tots els recursos, principalment les persones que hi treballen, com a mostra del compromís amb les persones que confien que rebran la millor atenció possible. I es podrà debatre sobre  com de l'experiència viscuda i l'esforç per continuar endavant, es poden treure les millors lliçons per aconseguir el futur que desitgem.

 

Se celebrarà online dijous 17 de desembre a les 16h i es podrà seguir en directe, prèvia inscripció des d'aquí.

 
16/12/20
Convo Macaya
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 17/04/2024