Elena de la Campa nova Directora de l’Àrea de Professionals i Relacions Laborals de La Unió

Elena de la Campa nova Directora de l’Àrea de Professionals i Relacions Laborals de La Unió
Viernes 01/01/2021

Substitueix Xavier Baro, que s'ha jubilat. És diplomada en Relacions Laborals i llicenciada en Ciències del Treball i també compta amb formació específica en el àmbit de la negociació col·lectiva i la millora de la captació i la fidelització del talent a les organitzacions.

A partir d'ara De la Campa com a directora de l'Àrea de Professionals i Relacions Laborals de La Unió assumeix la seva responsabilitat en els àmbits de negociació col·lectiva dels convenis laborals, model de relacions laborals i organització del treball, professionals i professionalisme i formació, entre d'altres.

Va començar la seva trajectòria professional l'any 1998 al despatx Terricabras i associats (actual Roca Junyent Advocats) en el qual va practicar la gestió laboral i la resolució de conflictes.

En 2002, va assumir la direcció organitzativa de l'associació empresarial ACES (Associació Catalana d'Entitats de Salut) i posteriorment, es va responsabilitzar de la subdirecció de l'entitat, formant part tant de l'equip de gestió interna com de l'equip de la negociació dels principals convenis col·lectius del sector. En 2014 va formar part de la Comissió per a l'elaboració del document de bases per al Pacte nacional de salut a Catalunya, i fins al 2016 a les comissions de proveïdors i sistemes de pagament del CatSalut.

Al 2016 es va posar al capdavant del Departament de Relacions Laborals i negociació col·lectiva de la patronal PIMEC (Confederació de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya) amb l'objectiu d'aportar, des de la seva posició, millores al mercat de treball i per la competitivitat de les empreses. En aquesta etapa, entre d'altres, negocia l'Acord Interprofessional de Catalunya i el conveni d'Oficines i despatxos de Catalunya, així com d'altres convenis sectorials per tot el territori català i és membre del Consell de Relacions Laborals de Catalunya (CRL) i consellera del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC).  

Ferma defensora de la mediació com a eina extrajudicial de resolució de conflictes, de 2010 al 2016 va ostentar la vicepresidència de la Societat Catalana de Mediació en Salut (SCMS) i fins 2020 la vicepresidència del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC), entitat amb la qual continuarà vinculada formant part del cos de mediadors i conciliadors.

Podeu veure els seus perfils a xarxes socials aquí:

Twitter: https://twitter.com/e_delaCampa

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/elena-de-la-campa-alonso-80473aa/

 

 
18/01/21
nota
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 27/03/2024