La Unió, internacional

Final consultation of the European Framework for Action on Integrated Health Services Delivery 2016

En representació de la International Hospital Federation (IHF), La Unió va participar a la Final consultation of the European Framework for Action on Integrated Health Services Delivery, que va tenir lloc a la oficina europea de la WHO a Copenhagen, els dies 2 i 3 de maig de 2016. A la sessió, Anna Riera, directora de Participació Associativa de La Unió, va parlar sobre hospitals i atenció integrada, en el marc d'una taula amb diversos experts que van abordar aspectes relatius a la transformació en la provisió de serveis de salut. 

Podeu consultar un resum de les actuacions i comentaris de la sessió en els enllaços que trobareu al final d'aquest text, així com altres informacions d'interès i el document marc, on es descriu l'evidència de la necessitat que els sistemes sanitaris avancin cap a models més integrats, tant pel que fa als serveis sanitaris com els socials, de manera indestriable, com a serveis d'atenció a les persones. Aquesta estratègia pot prendre diferents formes, cada sistema sanitari i tots els actors que en formen part poden treballar amb fórmules diferents que s'ajustin a les singularitat de cada lloc, segons el context i els valors propis de cada país, però l'objectiu final és donar resposta eficaç a les necessitats de les persones.

Enllaços a documents d'interès:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020