La Unió, internacional

Participació a la 16th International Conference on Integrated Care 2016

La Unió va organitzar, el passat 23 de maig, el workshop “Challenges and achievements in integrated care: diferent Health and social care providers working together”, en el marc de la 16a Conferència Internacional sobre Atenció Integrada. La sessió va estar liderada per Anna Riera, directora de Participació Associativa de La Unió, i va comptar amb les intervencions de:

  • Núria Borrell, infermera clínica de Pacient Quirúrgic del Complex Hospital Moisès Broggi, qui va parlar de la cronicitat i el paper de la infermera experta. Tal com va explicar, per atendre el pacient crònic complex (PCC) o amb malaltia crònica avançada (MACA) sorgeixen les àrees d'atenció integrada (AAI), liderades per Infermeria, com a responsable d'assegurar unes cures d'infermeria integrals, de qualitat i garantint el contínuum assistencial entre serveis sanitaris i socials.
  • Antoni Serrano, coordinador de la Unitat d'Hospitalització d'Aguts del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. A la seva intervenció van presentar el Programa de salut mental dels pacients crònics complexos del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
  • Sílvia Ricart, pediatra de l'Hospital Sant Joan de Déu, qui va donar a conèixer el Programa de Resposta Integral als Nens amb malalties Cròniques i Elevada dependència (PRINCEP) de l'Hospital Sant Joan de Déu, que ofereix des del 2012 una atenció integral als nens i nenes que pateixen malalties cròniques. Cal destacar que aquest programa va rebre el Premi IFIC a la millor experiència d'integració social i sanitària, entregat en el marc de la 16a Conferència Internacional sobre Atenció Integrada.
Challenges and achievements in integrated care: diferent Health and social care providers working together, 16a Conferència Internacional sobre Atenció Integrada,

Podeu consultar el document adjunt per ampliar la informació sobre els projectes presentats al workshop organitzat per La Unió. La 16a Conferència Internacional sobre Atenció Integrada es va celebrar del 23 al 25 de maig a Barcelona i va reunir investigadors, clínics i gestors de tot el món que es dediquen a la salut integral i a l'assistència social.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020