La Unió, internacional

Gal·les i Catalunya, connectats per la salut 2016

Albert Barberà, director general de Biocat
El passat 18 de febrer de 2016 va tenir lloc una jornada organitzada per l'Equip de Comerç i Inversions del Regne Unit (UKTI), el Servei Nacional de Salut, el Govern de Gal·les i Biocat, en la qual es van presentar les potencialitats d'ambdues regions. El workshop va tenir lloc al Parc Científic de Barcelona i va aplegar empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya interessades en entrar al mercat gal·lès. Durant l'acte es van donar consells pràctics sobre com esdevenir un proveïdor del NHS gal·lès i sobre com l'UKTI i el Govern de Gal·les poden donar suport a les empreses de la BioRegió. També es va presentar el hub de ciències de la vida de Gal·les i es va parlar de quines oportunitats i avantatges presenta per a les empreses catalanes. Podeu ampliar la informació al web de Biocat.
 

En el marc d'aquest acte, la delegació gal·lesa, encapçalada per Alan Brace, director financer a Aneurin Bevan NHS Trust i director de la Junta de Salut de l'NHS de Gal·les, i Charlie Hughes, gerent de desenvolupament del hub de ciències de la vida de Gal·les, van mantenir una reunió de treball amb una delegació de La Unió, formada per Anna Riera, directora de Participació Associativa de La UnióJosep Fusté, director d'Anàlisi i Prospectiva Econòmica de La UnióXavier Mate, director general de Quiron SaludLluís Blanch, director de recerca i innovació al Consorci Sanitari Parc TaulíMª Emilia Gil, adjunta a la Direcció de Mútua Terrassa, i M. Luisa de la Puente, cap de la Unitat de Qualitat i Seguretat al Parc Sanitari Sant Joan de DéuAlbert Recolons, gerent del Centre d'accidents i rehabilitació funcional Gramenet i Frank Domenech, CEO de CDDROME. També es va assistir Ramon Maspons, chief innovation officer (CINO) de Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)

En aquesta sessió es van establir ponts per traçar futures línies de col·laboració en la provisió de serveis sanitaris.

Per ampliar la informació, podeu descarregar les presentacions que es van fer a la sessió:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020