La Unió, internacional

Participació a l'Hospital Management Asia 2018, Xina

Management Xina 2
Anna Riera, directora de Participació Associativa de La Unió va intervenir a l'Hospital Management Asia 2018, Xina, que es va celebrar a la ciutat de Wuxi del 18 al 20 de juliol. Aquest esdeveniment anual va reunir els principals executius sanitaris de la regió per intercanviar i aprendre idees sobre models de negoci en evolució, tecnologies innovadores i millores en sistemes de gestió i assistència sanitària. La Unió va ser convidada a intervenir en aquesta trobada per la International Hospital Federation (IHF), entitat de la qual és full member. 

A la seva intervenció, Anna Riera va explicar com des d'una associació de proveïdors es promou la formació en competències (programes de formació per a organitzacions i gestors, acompanyament directiu i pràcticum). La intervenció va tenir lloc en el marc d'un simposi organitzat per l'IHF amb el títol 'Construir competències per avançar en les habilitats i coneixements de la gestió sanitària'. D'aquesta manera, es va reconèixer la important tasca que està fent La Unió per impulsar la internacionalització de les organitzacions de salut catalanes.

En el programa adjunt, es poden conèixer més detalls d'aquest esdeveniment.
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/02/2020