17/desembre: Transformació tecnològica i social del model d’atenció a les persones amb Josep Figueras

El 17 de desembre celebrarem la sessió del Cicle Fòrums +FUTUR previst pel 15 d’octubre al Palau Macaya, sota el títol La transformació tecnològica i social del model d’atenció a les persones: actuar ara i junt per avançar-nos.

La sessió es va haver d’ajornar el passat dia 15 d’octubre, atesa la impossibilitat de desplaçament del conferenciant Josep Figueras director de l’European Observatory on Health System and Policies.

Més informació sobre aquest cicle impulsat per la Fundació Unió i la Caixa, en el marc del projecte +Futur de La Unió.

El Programa d’Acompanyament Directiu +Futur. Driving the future. Amb el projecte +Futur, les organitzacions associades a La Unió es comprometen a impulsar les transformacions necessàries per cuidar i atendre millor les persones. Des de la Fundació Unió, volem acompanyar el govern i la direcció de les entitats associades a traduir en valor aquest projecte col·lectiu i conduir aquest viatge cap el futur de l’organització.

Et pot interessar…

II Jornada del Projecte +Futur. Ens movem per les persones

II Jornada del Projecte +Futur. Ens movem per les persones

Més de 200 professionals van participar en aquesta segona edició celebrada novament a l'Auditori del CaixaForum el passat 20 de juny. La consellera de la presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, va inaugurar la jornada situant el projecte...