Cristina Iniesta Blasco, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitàries

Cristina Iniesta Blasco, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitàries
Dimarts 21/07/2015

Cristina Iniesta Blasco ha estat nombrada directora general d'Ordenació i Regulació Sanitàries. És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), doctora en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb “Cum Laude” i màster consultor en Desenvolupament organitzacional a empreses sanitàries i socials per la Corporació Sanitària Parc Taulí - Unió Catalana d'Hospitals - Institute for Organitzational Development.

Entre el 2011 i el 2015 ha estat delegada de Salut a l'Ajuntament de Barcelona. També ha presidit l'Agència de Salut Pública de Barcelona i ha estat vicepresidenta del Consorci Sanitari de Barcelona, presidenta del PAMEM i vicepresidenta del Consorci Parc de Salut Mar. En la seva carrera professional ha estat patrona de diferents fundacions i entitats com de la Fundació de Gestió de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; de la Fundació GUTMANN i del Parc de Recerca Biomèdica, entre d'altres. Podeu consultar la nota de premsa del Govern per ampliar la informació.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 22/03/2019