VI Jornada d’Innovació en Atenció Primària

VI Jornada d’Innovació en Atenció Primària
Dimarts 16/12/2014

La VI Jornada d'Innovació en Atenció Primària de La Unió, organitzada conjuntament amb el CSC, tindrà lloc el 12 de març de 2015, al Col·legi Major Sant Jordi. Amb el lema, Deixar de fer per fer-ho millor. Prevenció quaternària, enguany la jornada estarà centrada en aquelles experiències i projectes innovadors que hagin comportat la millora de la qualitat assistencial, ja sigui perquè s'han deixat de dur a terme pràctiques que no aportaven valor o perquè s'han realitzat de manera diferent.

Tots els associats que hi estiguin interessants poden participar a la jornada de dues maneres:

  • Presentant experiències o projectes relacionats amb la millora de la qualitat assistencial, ja sigui per deixar de fer o fer diferent una pràctica, que no aportava valor, per fer-ho millor. D'entre totes les experiències i projectes rebuts, se seleccionaran les 4 més rellevants i seran presentades a la Jornada. D'entre les 4 comunicacions presentades, el Comitè Científic seleccionarà les dues millors. El primer premi consistirà en una aportació en metàl·lic de 2.000€ i una beca del Màster GESAPH. El segon premi serà guardonat amb una beca del màster del GESAPH.
  • Presentant propostes de pòsters d'experiències o projectes relacionats amb la millora de la qualitat assistencial, ja sigui per deixar de fer o fer diferent una pràctica, que no aportava valor, per fer-ho millor. D'entre tots els pòsters rebuts, el Comitè Científic seleccionarà el millor per atorgar-li un premi valorat en 1.000€.

Cal tenir en compte que enguany es volen potenciar especialment aquelles experiències i projectes on la pràctica infermera sigui protagonista.

Podeu consultar els documents adjunts amb les bases de presentació de comunicacions i pòsters, així com el programa de la sessió.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 03/03/2021