MANIFEST gran banner

L'any 1975, ara fa 45 anys, es va crear La Unió. De llavors ençà la societat catalana en el seu conjunt ha viscut transformacions polítiques, econòmiques i socials de tot tipus. Aquests canvis, estructurals  i continuats, s'han accelerat en la darrera dècada fins al punt que ens molts aspectes ens trobem davant d'una societat en procés d'actualització dels seus consensos per l'impacte d'una nova jerarquia de valors. Això fa que fins a cert punt puguem parlar d'una societat  gairebé nova.

La Unió no ha estat aliena a aquesta transformació progressiva de la societat. Sempre lleials i fidels als nostres valors fundacionals (compromís, independència, diversitat, professionalitat i innovació), en benefici de la preservació d'un sistema de salut d'excel·lència, qualitat i d'accés universal, la nostra organització ha caminat sempre de manera sincronitzada amb els valors majoritàriament compartits de la societat a la que serveix i per la qual treballa.

En aquest context a l'Assemblea General de 4 de desembre, a Girona, vam aprovar el Manifest Una nova societat, una Unió més compromesa, que vol anar més enllà de declaracions teòriques per avançar en posicionaments pràctics d'ambicions i compromisos concrets que ratifiquin l'aportació de valor en l'atenció a les persones de les entitats associades des d'un concepte inclusiu d'empresa social. Estem convençuts que aquests compromisos que recull el manifest ens apropen als països més avançats en polítiques socials, i dels que en volem ser referents, en coherència amb l'ambició que sempre ha caracteritzat la realitat social del nostre país en els temes d'atenció a les persones.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 18/03/2024