Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
2010

ALIANÇA DEL TRIANGLE

Són objecte del present conveni el desenvolupament de projectes compartits entre les tres Institucions amb la finalitat de millorar la qualitat i l’eficiència de l’atenció de la salut, l’accessibilitat, el nivell de resolució dels serveis i la satisfacció dels ciutadans d’Osona, el Ripollès i la Garrotxa, sempre des del principi de mantenir la personalitat jurídica de cada Entitat i conservar les relacions particulars que cada Institució te contractada amb Servei Català de la Salut. La proximitat territorial entre Vic, Ripoll i Olot, permet implantar una acció sinèrgica i en xarxa dels dispositius assistencials de les tres entitats, Consorci Hospitalari de Vic, Fundació Privada Hospital de Campdevànol i Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa, amb les seves diferents tipologies i estructures assistencials.
ObjectiusResultats assistencials/Efectivitat de la pràctica, Eficiència econòmica, Accesibilitat a nous mercats
TerritoriIntercomarcal / Intracomarcal
Unitats, serveis o departaments ImplicatsAtenció especialitzada
FortalesesÉs una aliança que permet que el ritme d'implantació no sigui homogeni, per tant admet que el desenvolupament sigui asimètric. Hi ha acord entre els tres hospitals per l'area de l'Aparell Digestiu, mentre que per l'àrea de Traumatologia hi ha un acord entre dos hospitals, Olot i Campdevànol i per l'area d'Urologia, de Farmàcia i Diagnòstic per la Imatge, l'acord s'ha establert entre Vic i Campdevànol.
LimitacionsEl fet que les institucions que conformen l'aliança pertanyin a dues Regions Sanitàries diferents, Consorci Hospitalari de Vic (Regió Sanitària Centre) i Hospital d'Olot i de Campdevànol (Regió Sanitària Girona), fa que la instrumentació dels acords sigui dificultosa. També el fet de ser tres institucions fa que aproximar interessos comuns i arribar a acords sigui més difícil. La manca d'una definició clara del paper de l'Hospital Dr. Josep Trueta, com a hospital de referència i el fet que no assumeixin l'existència i el bon funcionament de l'aliança, són elements que limiten l'èxit.
AvaluacióVeure taula comparativa >

OBSERVATORI
D'ALIANCES ESTRATÈGIQUES


logo launio

València, 333
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 26 99
uch.cat