Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Què és l'OBSdAE?

L'OBSdAE és un portal web, impulsat pel Consell d'Aliances Estratègiques de La Unió, que facilita, l'accés a un directori/banc d'aliances estratègiques del sector sanitari i social, de forma fàcil i integrada i que La Unió posa a disposició dels seus associats, per compartir coneixement i expertesa per a la implementació d'aquest model de col·laboració, en un espai d'intercanvi d'experiències i de bones pràctiques.

L'OBSdAE convida a les institucions que han descobert l'oportunitat d'establir una aliança estratègica i l'han creat, implementat i consolidat, a publicar-la i compartir-la per posar en valor l'esforç de col·laboració estable entre organitzacions de diferents tipologies i transferir-ne el coneixement a altres que vulguin iniciar o mantenir, també,  aliances estratègiques sòlides amb altres proveïdors del sistema sanitari i social. 

 

Què ofereix l'OBSdAE?

 

 

COMPARTIR EXPERIÈNCIES

Un espai on poder donar a conèixer i explorar les experiències d'aliances estratègiques que es fan en el sector sanitari i social de Catalunya.

BANC D'ALIANCES

Un banc d'aliances estratègiques on es recullen aquest tipus d'experiències i es classifiquen i categoritzen amb la finalitat de recollir bones pràctiques en el procés d'establiment i gestió d'una aliança estratègica. 

INTERCANVI DE CONEIXEMENT

Un espai d'intercanvi de coneixement, a través dels projectes recollits al  banc d'aliances estratègiques,  on poder buscar i analitzar les experiències publicades a modus d'aprenentatge.

 

Què entenem per aliança estratègica?

 

Entenem les aliances estratègiques com fórmules organitzatives que aporten un marc de col·laboració estable entre organitzacions, que cerquen objectius comuns a través d'accions conjuntes que impliquen intercanviar i compartir recursos i capacitats, o bé generar-ne de nous.

L'establiment de vinculacions i sinèrgies entre organitzacions és un repte exigent que sorgeix com a resposta als entorns dinàmics i canviants, com els que representen avui el sector sanitari i social i a la cerca de majors graus d'eficiència i sostenibilitat, valors consubstancials de la responsabilitat social que defensem.

Per això, les experiències que trobareu en aquest banc, abans de fer-se públiques,  han estat prèviament revisades per tal de garantir que compleixen tots els criteris i requisits per a ser identificades com a aliances estratègiques.  Per últim, i a petició dels interessats, avaluem les experiències sota criteris estandarditzats, per tal d'identificar les millors pràctiques.

OBSERVATORI
D'ALIANCES ESTRATÈGIQUES


logo launio

València, 333
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 26 99
uch.cat