La Unió, som una de les 4.000 organitzacions no lucratives a nivell internacional adherides al compromís amb els principis del Pacte Mundial de les Nacions Unides (Global Compact) des de l'any 2009, i som singularment actius contribuint al desenvolupament dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que guien els passos de l'Agenda 2030.

Aquests objectius se centren en la pobresa, la fam, la pau, la salut, l'educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l'energia, el consum i la producció sostenibles i la governança. En el seu conjunt, configuren un pla d'acció en favor de les persones, el planeta i la prosperitat amb la intenció d'enfortir la pau i l'accés a la justícia.

Des de La Unió hi estem fermament compromesos tant des del punt de vista corporatiu de l'entitat com des del punt de vista de les institucions que la conformen. Per això, des de la perspectiva dels sectors Sanitari i Social hem treballat en l'àmbit de l'empresa responsable com un estil de gestió i hem prioritzat els objectius i com contribuir-hi tenint en compte el que pot fer La Unió i el que poden fer els associats. 

 

ODS
Document Vídeo newsletter amb la participació dels associats
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 19/04/2024