FÒRUM D’ASSOCIATS COL·LABORADORS

INFO COVID-19 #20, 12 de juny

  • El FAC de La Unió, amb més de 38 empreses de béns i serveis,  es va reunir el 4 de juny i va acordar promoure un document sobre innovacions de canvis transformacionals des dels diferents àmbits que aplega (arquitectura, enginyeria, càtering, sistemes d'informació…), el valor coneixement i d'aplicabilitat transversal, les limitacions per a la seva implementació i les oportunitats del moment. 

 

 

Les empreses del Fòrum d'Associats Col·laboradors se sumen a la campanya #JoActuo aportant solucions al centres:

PENSIUM, ofereix un nou servei vinculat a l'impacte de la COVID-19 a les famílies amb persones grans que necessiten més atenció després d'una etapa de menor mobilitat i activitat i que requereixin trobar suport per a accedir a una plaça de residència. El contacte és David Igual.

BARCELONA GLOBAL DESIGN (BGD) – PINEARQ. Participa en la creació d'una guia de solucions ampliables i modulars, per donar resposta a la necessitat global de l'augment de llits. Ana Maria Álvarez

DIGIMEVO, proposa transformació digital de l'educació sanitària del pacient, mostrant-li el contingut més adequat en els moments més importants. Contacte: Xavier Lleixà. Amplia aquí.

JG INGENIEROS segueixen treballant per ajudar en la superació de la crisis sanitària. Ja tenen 4 informes publicats per acondicionar les infraestructures sanitàries actuals i nous espais a les necessitats actuals:

Estoc de material per als associats a La Unió. Bionexo ha emès un comunicat als associats informant que tenen a disposició estoc de material. Bionexo actua com a canal digital entre els centres sanitaris i els proveïdors. Contacte Enrique Mendieta

 

Anàlisi de la problemàtica plantejada als hospitals per tal de poder acondicionar altres espais de l'hospital per tal de poder atendre l'augment de la demanda de pacients que necessiten atenció a la UCI en cas de pandèmia. Document fet per JG Ingenieros

 

PDCA vol aportar la seva experiència en capacitat d'anàlisis i millora de processos assistencials (sobretot en urgències, UCI i hospitalització) amb l'objectiu de millorar-ne la eficiència i l'optimització de recursos humans i materials. 

Contacte: Alex Farré

 

IECISA, Informática El Corte Inglés,posa a disposició de les organitzacions i dels seus equips la nostra estratègia Intelligent Workplace. Cobreixen les necessitats tecnològiques per treballar amb escriptoris virtuals. 

Contacte: Antoni Mallol

 

ARQUITECTES I ENGINYERS, PSP ARQUITECTESJG INGENIEROS i PINEARQ - Barcelona Global Design (BGD), es posen a disposició dels associats en el camp de l'arquitectura sanitària i hospitalària per adaptar els espais i les infraestructures redistribuint i/o aïllar àrees i si és necessari ocupar altres instal·lacions. Contacte: Montserrat SalvadóMònica MoyaAna Maria Alvarez

 

VALIDATED ID, ofereix de forma gratuïta i segura, firmes remotes sense cost fins al 30 d'abril als associats de La Unió.Per poder-ho utilitzar, us heu de registrar a la seva web i començar-la a utilitzar.

Contacte: Núria Aguado 

 

AGGITY, ofereix als associats de La Unió de forma gratuïta i segura, el Registre de la Jornada Laboral remot (BesTalent IA Home Work) sense cost fins al 30 de maig. Per poder-ho utilitzar, us heu de registrar a la seva web i al camp de "Promoción" afegir el codi: AGGITY HOME WORK.

Contacte: Joaquim Cabot

 

DIGIMEVO, han creat una llibreria contrastada amb tots els vídeos relacionats de Coronavirus de les principals fonts d'informació a nivell global (OMS, CDC...) i la nivell país (Ministeri de Sanitat, Generalitat de Catalunya ...) per proporcionar a la població informació validada i contrastada i així evitar la desinformació creada per les fake news.

Contacte: Xavier Lleixà

Advisum RRHH, del Grup Marlex Human Capital, que s'ha incorporar com a Associat Col.laborador de La Unió, posa a disposició la seva base de dades tant de perfils sanitaris (auxiliars, infermers/es, metges) com d'altres sectors afectats per la pandèmia, per ajudar als associats de La Unió amb la selecció de professionals en tot el territori català. Contacte: Valentín Sobreroca i Xavier Magrazó.

Linde Healthcare té un paper clau en gasos medicinals i teràpies respiratòries durant la crisi COVID19; a l'àrea hospitalària fent instal·lacions i subministrament d'emergència a hospitals de gasos medicinals, a l'àrea de teràpies continuem atenent pacients als seus domicilis i donant suport a centres hospitalaris i residències geriàtriques a tot el país. Contacte: Anna Diaz

Bionexo és un canal de comunicació entre proveïdors y centres sanitaris especialitzat en la compra sanitaria, posem a disposició dels associats, sense cost, la nostra plataforma. Oferim  tot l'acompanyament per fer ús de la plataforma de manera descentralitzada (home office), garantitzant la seguretat de les dades.

Contacte: Enrique Mendieta

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 24/04/2024