Presentació

El World Hospital Congress (WHC), amb una assistència mitjana de 1.200 congressistes, és la trobada anual internacional que reuneix als líders del serveis de salut i hospitals de tot el món per a promoure l'excel·lència en la gestió hospitalària i sanitària compartint punts de vista i experiències, permetent la relació entre ells. El congrés està promogut per la International Hospital Federation (IHF) juntament amb els seus membres. La IHF és una organització internacional no governamental sense ànim de lucre, constituïda per associacions d'hospitals i institucions sanitàries de tot el món.

 

Barcelona

 

El congrés es duu a terme cada any a una ciutat diferent, essent Barcelona la ciutat escollida per celebrar-lo al 2020 i La Unió Catalana d'Hospitals (La Unió), l'encarregada d'organitzar-lo conjuntament amb la IHF.

 

Història

El WHC va ser un esdeveniment biennal fins els 2015, agafant un caràcter anual a partir d'aquell moment. Al 2020 tindrà lloc a Barcelona la seva 44a edició, tornant a Europa després de 7 anys d'absència ens els quals el congrés s'ha celebrat als altres continents. Barcelona es postula com una ciutat atractiva i propera per a tots els europeus i també ben comunicada amb els països de Llatinoamèrica pel que s'espera que l'afluència d'assistents sigui superior a l'habitual.

Historia IHF
IHF BrisbaneIHF Brisbane

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 04/04/2020