Formació

Formació

Programes de formació de desenvolupament professional i capacitació directiva.

*NOU* PRACTICUM en gestió sanitària - COVID-19 segur

Reforça la formació acadèmica en gestió sanitària amb un programa de pràctiques encentres referents de la xarxa sanitària de Catalunya. 

Coneixements i pràctiques basades en l'experiència per fer créixer les habilitats a l'hora de dirigir les transformacions de les organitzacions amb l'objectiu d'assolir resultats d'excel·lència i sostenibles per atendre millor a les persones.

 

 

Nova edició del Màster en Gestió Integral de Serveis en Atenció Primària, Socials i Hospitalaris (Màster GESAPH)

La Fundació Unió Catalana d'Hospitals té un acord amb IL3 de La Universitat de Barcelona pel qual s'ofereixen beques a professionals d'entitats associades a La Unió per cursar aquest Màster. Podeu contactar amb Carles Oliete (carlesoliete@uch.cat) de La Unió per informar-vos sobre la possibilitat de gaudir d'una beca de 1.350 euros i bonificar-vos la resta del cost del màster a través de la Tripartita.

 

Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives 

Reprenem les classes del Postgrau en  lideratge, habilitats directives i desenvolupament en organitzacions de salut, impulsat per Fundació Unió, UCf i Fundació Universitària del Bages. Hem continuat continuem presencialment la 5ena edició el 16 de setembre adoptant les mesures de seguretat (distància de seguretat, higiene de mans i mascareta).

La Fundació Unió Catalana d'Hospitals i la Fundació Universitària del Bages ofereixen conjuntament el Postgrau Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives i Desenvolupament en Organitzacions de Salut . Nascut a partir de les demandes realitzades a través dels consells de sector, consells tècnics assessors i grups de treball de La Unió, pretén enfortir, potenciar, i afavorir el desenvolupament dels comandaments i responsables de les organitzacions sanitàries, sociosanitàries i socials en relació amb la gestió de persones i col·laboradors a les organitzacions. Podeu consultar el programa del postgrau per ampliar la informació.

 

Unió Consorci Formació

La major part de l'oferta formativa de la Fundació Unió es realiza a través de la Unió Consorci Formació (UCF) i s'adreça tant a aquells que formen part de les entitats associades com de la resta d'organitzacions vinculades al món de la sanitat i de l'atenció a la dependència.

 
 

DIGNETIK

La Fundació Unió, en col·laboració amb Dignetik, ofereix les píndoles de complemència. Es tracta d'una proposta formativa innovadora que es basa en la complementarietat entre les competències professionals en la gestió d'equips. L'objectiu és aportar eines de treball de col·laboració a les organitzacions i contribuir al desenvolupament de la interdependència i el treball de les actituds que la fan possible. Dignetik és un grup de professionals dels àmbits educatiu, social, cultural, empresarial i sociosanitari amb un sòlid bagatge i experiència en el desenvolupament de projectes encaminats a fomentar l'autonomia personal. 

 

Beques

Tenim una col•laboració acadèmica, rebent  alumnes en pràctiques dels programes de :

  • Grau de Sociologia. Universitat Autònoma de Barcelona
  • Mestratge en Gestió Pública. Escola d'Administració Pública de Catalunya.
  • Mestratge Universitari en Gestió Sanitària. Universitat Internacional de Catalunya.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 10/05/2021