Per què fer el PRACTICUM?

Participa en les activitats del dia a dia amb tutors qualificats i conviu amb els equips directius dels centres referents del sistema sanitari català.

Pràctiques d'alt nivell

Experiència pràctica en gestió sanitària pel desenvolupament de les competències directives orientades a l'assoliment de resultats d'excel·lència en l'atenció a les persones.

 

Programa avalat i acreditat

Acreditat per la Societat Catalana de Gestió Sanitària de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques
Avalat per la Fundació Unió.

 

Programa personalitzat

Escull l'itinerari que prefereixis, entre les diferents modalitats o fent-lo a mida. A més, disposes de l'assessorament d'un tutor i de la direcció acadèmica que et donaran orientació i suport durant tot el curs.
 

Transversalitat

El PRACTICUM permet formar un perfil professional transversal amb un recorregut per totes les línies d'activitat (atenció primària, hospitalària, atenció intermèdia, i salut mental) i per les diferents àrees funcionals dels centres sanitaris i socials.
 

Networking

Oportunitats de networking amb altres professionals del sector per compartir experiències i desenvolupar la teva carrera professional en l'àmbit de la gestió sanitària. Estigues sempre al corrent de les últimes tendències del sector, accedeix a conferències, seminaris i tallers exclusius on fer créixer la teva xarxa de contactes a través del Fòrum Alumni.
 

Prestigi

Avalat amb l'experiència de La Unió, que el 1986 va posar en marxa el primer programa GIR de pràctiques en gestió sanitària en el qual hi van participar directius que són avui en dia referents del sector.
La Unió ofereix des de fa més de 25 anys programes de formació directiva (DEF) promovent així el coneixement i les bones pràctiques.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 24/07/2024