Pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS)

Avís 1, 2 i 3 d'agost

Avís de temperatura màxima extrema per al dimecres 1 d'agost, i d'onada de calor a partir de dijous 2 d'agost, emès pel Servei Meteorològic de Catalunya per als dies  1, 2 i 3 d'agost.

Davant l'avís de situació meteorològica de perill per onada de calor (SMP de llindar alt)  informat pel Servei Meteorològic de Catalunya,  la ASPCAT comunica que el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) continua en fase 2 d'alerta. Aquesta situació  implica l'activació del PROCICAT  per part del Departament d'Interior i dels recursos d'emergència habituals en aquesta fase (SEM, 061 CatSalut Respon, PLANUC,  Creu Roja).

L' ASPCAT comunica que el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) entra en fase 2.

Cal recordar que la situació meteorològica de Perill de temperatura màxima extrema,  no comporta cap tipus d'actuació extraordinària, només tenir coneixement de la situació  i estar alerta.

Per a més informació a www.meteo.cat/prediccio/general

Adjuntem a continuació els consells bàsics donats des de l' ASPCAT que poden evitar els problemes causats per la calor, i que podeu  trobar a l'enllaç de l'ASPCAT :  POCS consells, juntament amb el material divulgatiu.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/11/2018