Presentació del video 'Mou-te i endavant'

Presentació del video 'Mou-te i endavant'
Dijous 31/01/2013

Cartell vídeo Mou-te i endavant
"Mou-te i endavant" és un video amb una taula d'exercicis de manteniment per a les dones que han estat intervingudes de càncer de mama.

La iniciativa sorgeix de Cristina Romagosa, infermera de la consulta de mama de l'Hospital de Palamós, qui ha aconseguit engrescar en el projecte a tot un seguit de suports i col.laboracions, de l'àmbit institucional i també comercial que han posat el seu granet de sorra perquè aquest projecte fos una realitat.

Els exercicis de manteniment que mostra el video estan realitzats per les pròpies pacients de l'Hospital de Palamós que han estat sotmeses a aquesta intervenció, i les taules d'exercicis han estat dissenyades pel Servei de Rehabilitació del propi hospital.

Després de la presentació oficial de divendres, aquest video estarà disponible al canal de l'Hospital de Palamós al Youtube, per a que totes les persones que ho desitgin i/o necessitin, se'n puguin beneficiar.

El projecte ha estat possible gràcies al suport de l'Institut Català de les Dones, la Fundació Oncolliga Girona, i l'espai Dona de Palamós, i amb la col.laboració de: Allergan, perruqueria Nuduka, botigues Nana, Ortopèdia Sancho, Ortopèdia Grau Soler, Cebado i Gimnàs Elsa Castelló.

L'acte és obert.

Recordatori:
Dia: Divendres 1 de febrer
Hora: 16.30 h.
Lloc: Sala d'actes edifici Fleming


Per a més informació:
Montse Rovira Ramos
Cap de Comunicació
Serveis de Salut Integrats Baix Empordà
Tel. 972 609 229 - 649 646 045  Ext. 3673 / 5015
mrovira@ssibe.cat
www.ssibe.cat
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018