Estudis i recerca

Estudis i recerca
Identifiquem les tendències del sector i donem orientacions per afrontar els reptes de manera més informada.

Estudis

Realitzem informes tècnics i estudis per donar suport als objectius estratègics i sectorials del Pla de Treball dels Consells de Sector i Consells Tècnics Assessors de La Unió.

Amb l'objectiu de contribuir a la formació de coneixement especialitzat en les àrees de gestió i assistencials mitjançant estudis sectorials, el suport a la recerca i la formació especialitzada per a directius.

 

Comitè d'Ètica d'Investigació amb medicaments (CEIm)

Des del Comitè d'Ètica d'Investigació amb medicaments (CEIm) de la Fundació Unió fa més de tretze anys que tenim com a missió vetllar per la protecció dels drets, seguretat i benestar de les persones que participen en assajos clínics i altres projectes d'investigació que s'avaluen oferint garantia pública. Tot això ho fem des del convenciment que la recerca és una peça clau per a les organitzacions sanitàries i socials i per aquest motiu, actualment en formen part, més de 30 entitats, en el desenvolupament de l'activitat vinculada a la recerca. A més dels centres hospitalaris, pioners en el projecte, també s'hi han sumat equips d'atenció primària, sociosanitaris, centres de diagnòstic per la imatge i centres de salut mental. El CEIm està format per professionals experts que efectuen, de forma voluntària, una gran tasca per assolir els objectius marcats.

Secretaria tècnica recerca (CEIm): Vanessa Massó vanessamasso@uch.cat

 

Publicacions

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF Member 2022Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 02/12/2022