Qualitat assistencial, seguretat clínica i prevenció, eixos de la Jornada de la Societat Catalana de Dermatologia

Qualitat assistencial, seguretat clínica i prevenció, eixos de la Jornada de la Societat Catalana de Dermatologia
Divendres 09/05/2014
L'acte, organitzat pel servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, tindrà lloc el 9 de maig de 2014 - 9.30 h, a l'edifici Docent MútuaTerrassa (Sant Antoni, 39)

El servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa organitza la Jornada anual de la Societat catalana de Dermatologia, el proper divendres 9 de maig a les 9.30h. Un any més, aquesta jornada acollirà a 100 dermatòlegs provinents dels 18 serveis de dermatologia dels hospitals catalans, per compartir i actualitzar coneixements sobre casos clínics que s'han seleccionat prèviament.

La jornada s'iniciarà a les 9.30h, a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa amb la presentació de dits casos clínics. La segona part de la jornada està dedicada a l'anomenada “Conferència de l'expert”, que en aquesta ocasió serà pronunciada pel Dr. Josep Arimany, dermatòleg,  president de la Societat Catalana de Medicina legal i toxicologia així com director de l'àrea de praxis del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, que tractarà el tema: “La seguretat clínica en Dermatologia”.

Avui en dia, les àrees de la qualitat assistencial, la seguretat clínica i la prevenció d'efectes adversos són temes de màxima actualitat, que justifiquen la interessant conferència anunciada.

 

Anna Folch i Filella
Directora de Comunicació, RRPP i Protocol
93 736 50 24
anna.folch@mutuaterrassa.es

Terrassa, 8 de maig de 2014

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018