Una cinquantena de persones participen a la segona xerrada del cicle Clínica Oberta

Una cinquantena de persones participen a la segona xerrada del cicle Clínica Oberta
Dijous 20/06/2013
Ha anat a càrrec de la Dra. Carme Comellas, metgessa de l'esport i especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

La sala de reunions de la Clínica Sant Josep s'ha omplert aquest dijous a la tarda per escoltar la xerrada de Carme Comellas, metgessa de l'esport, sobre les ajudes ergogèniques en l'alimentació dels esportistes, o sigui, la suplementació de vitamines i minerals. El tema d'aquesta segona xerrada, del cicle “Clínica oberta, converses de salut a mitja tarda”, ha generat molt interès per part dels participants que han estat molt actius a l'hora d'intervenir i fer preguntes a la ponent.

La xerrada anava destinada a totes aquelles persones que fan esport habitualment a qui Comellas ha explicat que practicant esport i fent una dieta correcta, hi ha petites coses que poden ajudar a millorar una marca personal. També ha comentat que els esportistes tenen més necessitats proteiques i que cal programar les ajudes ergogèniques segons el tipus d'esport, el programa de competició, l'edat i les hores d'entrenament setmanal.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2017