Xavier Baro, nou director de Relacions Laborals, Corporatives i Institucionals de La Unió

Xavier Baro, nou director de Relacions Laborals, Corporatives i Institucionals de La Unió
Del 03/02/2011 al 14/02/2013

Barcelona, 3 de febrer de 2011-. Des de l'1 de febrer, Xavier Baro s'incorpora a l'associació empresarial en substitució de Xavier Gibert, qui va abandonar el seu càrrec en ser nomenat secretari general del departament d'Interior. El passat 17 de gener d'enguany, la Junta Directiva de la Unió Catalana d'Hospitals va escollir Manel Jovells i Helena Ris com a president i directora general en substitució de Boi Ruiz i de Roser Fernández, respectivament, els quals van abandonar els seus càrrecs en ser nomenats conseller de Salut i secretària general del departament de Salut.

xavier baro director de relacions laborals corporatives i institucionals
Xavier Baro és màster en desenvolupament organitzacional d'organitzacions sanitàries i compta amb una consolidada experiència de més de dues dècades en l'àmbit dels recursos humans i la negociació col·lectiva.

Durant més de 22 anys, Baro ha estat director d'organització i recursos humans de la Corporació Sociosanitària Parc Taulí.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/07/2018