Albert Barberà, nou director general de Recerca i Innovació en Salut

Albert Barberà, nou director general de Recerca i Innovació en Salut
Diumenge 02/07/2017

Albert Barberà Lluis és el nou director general de Recerca i Innovació en Salut després que el Govern de la Generalitat de Catalunya aprovés el seu nomenament el passat 20 de juny. Barberà substitueix el Dr. Antoni Andreu, qui ha demanat el seu relleu per presentar la candidatura a la direcció científica d'EATRIS, la plataforma europea de medicina translacional. 

Barberà és llicenciat en Química i Farmàcia i doctor en bioquímica i biologia molecular per la Universitat de Barcelona (UB), formació científica que ha complementat amb un Postgrau en Direcció Financera a la Universitat Pompeu Fabra, i en gestió de la recerca amb el Màster de Gestió i Lideratge en Recerca organitzat conjuntament per la UPF, UB i UAB. Així, la seva trajectòria professional combina l'experiència en recerca amb la gestió del coneixement i innovació en l'entorn de recerca biomèdica i en salut. Té àmplia experiència en la gestió de projectes; gestió del coneixement i innovació; definició, implantació i avaluació de polítiques d'estratègia institucional per a promoure la recerca; implantació i  avaluació de programes de captació o retenció de talent. En l'actualitat és el director general de BIOCAT.

 

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018