Althaia presideix el Clúster de Salut Mental de Catalunya

Althaia presideix el Clúster de Salut Mental de Catalunya
Dimecres 15/03/2017

El doctor Pere Bonet, especialista en Psiquiatria i director de la divisió de Salut Mental de la Fundació Althaia, ha estat nomenat nou president del Clúster de Salut Mental Catalunya. Es tracta d'una entitat que agrupa iniciatives específiques en Salut Mental amb l'objectiu de promoure el desenvolupament de la investigació, la transferència de coneixement i la creació de sinergies necessàries en aquest àmbit per tal d'oferir el millor suport a les persones que pateixen malalties mentals i a les seves famílies.

La composició de la nova junta, que es va establir en l'última Assembla General Ordinària, és la següent: Althaia (Presidència), Otsuka (Vicepresidència), CPB (Tresoreria) i Institut Pere Mata (Secretaria). Les vocalies recauen en les següents entitats: Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Germanes Hospitalàries, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Lundbeck, Fundació Marianao, IAS Girona, UPC, Hospital de Sant Pau, CITA, StarLab i Bionexo.

El Clúster de Salut Mental de Catalunya té més d'una cinquantena d'associats, una xifra que es preveu que s'incrementi aquest 2017. Té diversos projectes en marxa, entre els quals es troba la millora del suport i l'autonomia de nens amb TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) mitjançant tecnologies mòbils, l'estudi sobre el Trastorn Límit de la Personalitat de debut en l'adolescent i el Projecte Voz, adreçat a persones que conviuen amb esquizofrènia.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018