Assemblea General Ordinària i Extraordinària Clúster Salut Mental Catalunya 2017

Assemblea General Ordinària i Extraordinària Clúster Salut Mental Catalunya 2017
Dimecres 25/01/2017
Clúster Salut Mental Catalunya
Ja s'ha convocat l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària del Clúster Salut Mental 2017, en el que s'aprovarà la composició de la nova Junta Directiva. L'acte tindrà lloc a la seu del Clúster, al Palau de Marianao a Sant Boi de Llobregat, el proper 22 de febrer, a partir de les 17 h.

Si esteu interessats a formar part de la propera junta, us heu de posar en contacte amb Jordi Salvatella, vicepresident de l'entitat, o bé amb Joan Orrit i Clotet, president del Clúster. En cas de fer-ho, heu d'indicar la voluntat de pertànyer a la pròxima junta a títol personal o bé formant part d'una candidatura col·legiada. En l'últim cas, caldrà que expliciteu el nom i cognoms dels membres que en formen part.  El termini màxim de presentació de candidatures finalitzarà el 8 de febrer.
Poso a la vostra disposició els Estatuts de l'Associació Clúster Salut Mental Catalunya, en què podreu consultar els articles relatius a la Governança. (capítol 3), així com la composició actual de la Junta Directiva. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/01/2018