Assemblea General Ordinària i Extraordinària Clúster Salut Mental Catalunya 2017

Assemblea General Ordinària i Extraordinària Clúster Salut Mental Catalunya 2017
Dimecres 25/01/2017
Clúster Salut Mental Catalunya
Ja s'ha convocat l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària del Clúster Salut Mental 2017, en el que s'aprovarà la composició de la nova Junta Directiva. L'acte tindrà lloc a la seu del Clúster, al Palau de Marianao a Sant Boi de Llobregat, el proper 22 de febrer, a partir de les 17 h.

Si esteu interessats a formar part de la propera junta, us heu de posar en contacte amb Jordi Salvatella, vicepresident de l'entitat, o bé amb Joan Orrit i Clotet, president del Clúster. En cas de fer-ho, heu d'indicar la voluntat de pertànyer a la pròxima junta a títol personal o bé formant part d'una candidatura col·legiada. En l'últim cas, caldrà que expliciteu el nom i cognoms dels membres que en formen part.  El termini màxim de presentació de candidatures finalitzarà el 8 de febrer.
Poso a la vostra disposició els Estatuts de l'Associació Clúster Salut Mental Catalunya, en què podreu consultar els articles relatius a la Governança. (capítol 3), així com la composició actual de la Junta Directiva. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/08/2018