Barcelona acollirà l'EACME Annual Conference d'aquest any

Barcelona acollirà l'EACME Annual Conference d'aquest any
Del 07/09/2017 al 09/09/2017

Barcelona acollirà la EACME (European Association of Centres of Medical Ethics) Annual Conference d'aquest any que, organitzada per l'Institut Borja de Bioètica – Universitat Ramon Llull se celebrarà l'Edifici Docent de l'Hospital Sant Joan de Déu entre el 7 i 9 de setembre.

L'EACME és una xarxa internacional que compta ja amb 30 anys d'història i gairebé 70 centres que en són membres, i de la qual l'IBB és membre fundador. Al llarg d'aquests 30 anys, l'EACME ha desenvolupat el seu objectiu de promoure la recerca, la formació i l'assessorament en el camp de la Bioètica, mitjançant l'intercanvi d'informació, l'ajuda a estudiants, professors i investigadors i l'organització del seu ja conegut congrés anual.

L'acte girarà entorn el tema Justice in Healthcare – Values in Conflict, donat que els recents esdeveniments en diversos països europeus, com ara les mesures d'austeritat, generen preocupacions sobre el conflicte entre la justícia en l'atenció sanitària i altres valors econòmics i polítics.

El congrés comptarà amb conferències de primer nivell, taules rodones, sessions de presentació de pòsters i de comunicacions orals, i serà una ocasió privilegiada per relacionar-se amb experts en Bioètica de tota Europa. La llengua oficial serà l'anglès, però es podran presentar comunicacions tant en anglès com en català, castellà o francès. La data límit per a enviar els abstracts és el 15 de març.

 

 

 

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018