Barcelona acollirà l'EACME Annual Conference d'aquest any

Barcelona acollirà l'EACME Annual Conference d'aquest any
Del 07/09/2017 al 09/09/2017

Barcelona acollirà la EACME (European Association of Centres of Medical Ethics) Annual Conference d'aquest any que, organitzada per l'Institut Borja de Bioètica – Universitat Ramon Llull se celebrarà l'Edifici Docent de l'Hospital Sant Joan de Déu entre el 7 i 9 de setembre.

L'EACME és una xarxa internacional que compta ja amb 30 anys d'història i gairebé 70 centres que en són membres, i de la qual l'IBB és membre fundador. Al llarg d'aquests 30 anys, l'EACME ha desenvolupat el seu objectiu de promoure la recerca, la formació i l'assessorament en el camp de la Bioètica, mitjançant l'intercanvi d'informació, l'ajuda a estudiants, professors i investigadors i l'organització del seu ja conegut congrés anual.

L'acte girarà entorn el tema Justice in Healthcare – Values in Conflict, donat que els recents esdeveniments en diversos països europeus, com ara les mesures d'austeritat, generen preocupacions sobre el conflicte entre la justícia en l'atenció sanitària i altres valors econòmics i polítics.

El congrés comptarà amb conferències de primer nivell, taules rodones, sessions de presentació de pòsters i de comunicacions orals, i serà una ocasió privilegiada per relacionar-se amb experts en Bioètica de tota Europa. La llengua oficial serà l'anglès, però es podran presentar comunicacions tant en anglès com en català, castellà o francès. La data límit per a enviar els abstracts és el 15 de març.

 

 

 

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/01/2018