Presentació de l'estratègia 2017-2019 del Pla Integral d'atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions

Presentació de l'estratègia 2017-2019 del Pla Integral d'atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions
Dimecres 15/03/2017

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va presidir la presentació de la nova estratègia 2017-2019 del Pla Integral d'atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions, que va tenir lloc el passat 13 de març, en el qual La Unió hi ha participat molt activament. Durant l'acte de presentació, al qual hi va assistir el president de La Unió, Enric Mangas, Puigdemont va refermar el compromís del Govern per millorar el benestar de les persones que pateixen un trastorn mental o addició i de les seves famílies, però també per fer una societat més inclusiva.

El president va anunciar que pel pressupost 2017 s'ha previst incrementar al voltant d'un 15% la partida destinada a la salut mental, uns 75 milions, per reforçar la xarxa comunitària infantil i d'adults amb més professionals, millorar els centres d'atenció a les drogodependències, implantar el model d'escola inclusiva, incrementar la xarxa social (residències i llar residència per TM i addiccions), reforçar l'atenció en el sistema penitenciari i reforçar l'atenció a adolescents en el sistema de protecció.

A l'acte també hi van assitir la Consellera de Presidència, Neus Munté; la Consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz; el Conseller de Salut, Antoni Comin; el Conseller de Justícia, Carles Mundó, i la Consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa. Podeu consultar la nota de premsa del Departament de Salut per ampliar la informació.

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018