Comença 'Parlem de gestió'

Comença 'Parlem de gestió'
Dimecres 08/02/2017

Des de la Societat Catalana de Gestió Sanitària es torna a posar en marxa el cicle de debat "Parlem de gestió". La propera sessió tindrà lloc el divendres 24 de febrer a les 13 hores amb un col·loqui a càrrec de l'advocat Miquel Roca i Junyent, exdiputat del Congrés de diputats i membre de la comissió elaboradora de la Constitució espanyola de 1978. L'acte tindrà lloc a la sala Mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (C/ Montalegre, 5. Barcelona). 

El format de l'acte començarà amb un piscolabis. Miquel Roca serà qui conduirà la sessió, presentada pel president de la SCGS, Pere Vallribera, que pretén ser un punt de partida per, després, iniciar el debat i un diàleg obert amb tots els assistents. En aquesta tercera sessió, centrada també en la importància de la presa de decisions, el convidat parlarà sobre els processos de negociació complexes, les decisions difícils i els condicionants en els projectes de canvi, partint de la seva experiència professional, política i personal.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018