Ja disponible la Newsletter de l'última Jornada de RSC de La Unió

Ja disponible la Newsletter de l'última Jornada de RSC de La Unió
Dimarts 24/01/2017

Ja podeu accedir a la newsletter de la Jornada La Responsabilitat Social i Corporativa (RSC), una eina estratègica de millora al servei dels objectius estratègics i reputacionals de La Unió, celebrada el dijous 19 de gener. Aquesta sessió va aglutinar més de 100 professionals que van sentir els casos. L'objectiu de la Jornada va ser mostrar el treball que durant el 2016 s'ha fet en aquest àmbit, tant a nivell corporatiu com a nivell associatiu sobre tres eixos: codificació ètica, implicació dels professionals i transparència. A nivell intern, s'ha elaborat una Fitxa de Bones Pràctiques i s'ha començat a treballar amb el mapa de stakeholders de l'entitat.

Durant la sessió, vam poder sentir la conferència de Josep Maria Lloreda president de KH Lloreda sobre RSC i innovació i la presentació del cas d'Aigües de Barcelona basat en economia circular a càrrec de Manel Giraldo, director de desenvolupament sostenible.

En aquesta newsletter trobareu un resum de les intervencions de l'acte, així com el vídeo de les ponències i tota la documentació presentada.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018