La Fundació Vallparadís MútuaTerrassa, reconeguda a la 17a Conferència Internacional d'Atenció Integrada

La Fundació Vallparadís MútuaTerrassa, reconeguda a la 17a Conferència Internacional d'Atenció Integrada
Dilluns 05/06/2017

El treball "Integration of resources for the improvement of attention to people with chronic diseases at nursing home", desenvolupat per diversos professionals de la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa, entitat associada a La Unió ha estat reconegut recentment a la 17a. Conferència Internacional d'Atenció Integrada, celebrada a Dublín.

El treball va ser seleccionat entre els cinc millors de la línia de treball 'Solutions for better care transitions' i aborda les particularitats del circuit directe creat entre la residència Casa Vapor Gran MútuaTerrassa i la Unitat de Subaguts del Sociosanitari Vallparadís. Els principals objectius són millorar l'atenció als residents de Casa Vapor Gran amb malalties cròniques complexes en el context d'una atenció integral i integrada; evitar la seva freqüentació als serveis d'urgències i l'ingrés o la permanència a l'hospital d'aguts dels residents tributaris d'atenció intermèdia, així com potenciar l'adequació de recursos i l'eficiència del sistema sanitari.  

La informació complerta es recull en la nota de premsa adjunta, emesa per l'entitat:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/09/2018