La Unió, amb Barcelona i Cambrils

La Unió, amb Barcelona i Cambrils
Dimarts 29/08/2017

La Unió va expressar, mitjançant dos comunicats emesos els passats dies 18 i 25, el seu rebuig per l'ús de la violència i va donar el seu suport a les víctimes, familiars i amics de forma immediata. També es van enviar cartes de suport a les alcadesses de Barcelona i Cambrils així com el conseller de salut. Posteriorment, es va adherir al crit de “No tinc por”, lema de la manifestació que convocada per l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya va recórrer els carrers de la Ciutat Comtal el 26 d'agost, per mostrar el rebuig a aquests fets.

Igualment, La Unió ha mostrat reiteradament el reconeixement i agraïment als centres sanitaris de la xarxa sanitària de cobertura pública, els professionals que hi treballen que més enllà del seu deure han fet costat als afectats i a la ciutat. Així com els serveis d'emergències i cossos de seguretat, entre altres col·lectius professionals.

Seguint puntualment les informacions del Departament de Salut, lamentem que encara hi hagin ferits a Barcelona i Cambrils que estan hospitalitzats a l'Hospital del Mar, l'Hospital Sant Pau, l'Hospital Sagrat Cor i Mútua de Terrassa a data 13 de setembre.

 

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/01/2018