La Unió celebra la seva Junta Directiva

La Unió celebra la seva Junta Directiva
Dissabte 09/12/2017

La Junta Directiva de La Unió, celebrada el 30 de novembre, va comptar amb la participació del director del Servei Català de la Salut, David Elvira, i del sotsdirector, Josep M. Argimon, els quals van ser convidats per tractar la situació que viu actualment l'Administració de la Generalitat a causa de l'aplicació de l'Article 155 de la Constitució. Amb ells, es va debatre i compartir com viu el sector aquesta circumstància. Des de La Unió se'ls va traslladar el seu suport i se'ls va agrair l'esforç que fan en aquests moments tan difícils.

Pel que fa a les qüestions abordades posteriorment per la Junta, a l'informe de la Direcció General es va informar que s'ha distribuït l'esborrany del Pla de Treball 2018-2019, el qual es portarà a aprovació el dia 14 de desembre i que serà ratificat posteriorment, a l'Assemblea General d'Associats.

D'altra banda, es va fer afegir un punt a l'ordre del dia, per comentar la proposta per establir l'estratègia de negociació del Conveni del SISCAT. Així mateix, es van dur a terme les intervencions dels vocals-presidents, on cada un va exposar els aspectes més rellevants tractats a les reunions dels Consells. A més, es van donar a conèixer els temes tractats i els acords presos al Consell de Bones Pràctiques. En un altre ordre de coses, es va aprovar el document de posicionament de La Unió en RSC, que també serà presentat a l'Assemblea, i es va informar del moviment d'associats. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 17/01/2018