La Unió expressa el seu rebuig per l'atemptat de Barcelona i Cambrils i se solidaritza amb les víctimes

La Unió expressa el seu rebuig per l'atemptat de Barcelona i Cambrils i se solidaritza amb les víctimes
Divendres 18/08/2017

Des de l'entitat volem mostrar el nostre rebuig per l'ús de la violència i volem transmetre el màxim suport a les víctimes, familiars i amics de l'atemptat d'ahir al cor turístic de Barcelona i també a Cambrils.

Alhora volem deixar palès el reconeixement i agraïment  pels centres sanitaris de la xarxa sanitària de cobertura pública i pels professionals que més enllà del seu deure han fet costat als afectats i a la ciutat. En especial, hospital de Sant Pau, hospital Clínic, hospital del Mar, hospital de la Vall Hebró, hospital Plató, hospital Sagrat Cor, Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, Hospital Universitari Joan XXIII i Hospital Universitari Sant Joan de Déu de Reus.

També altres col.lectius han mostrat aquesta sensibilitat com els serveis d'emergències, els cossos de seguretat, els serveis de taxi i el gremi hoteler, entre altres.

Tots formen part del conjunt d'una ciutadania que des del primer moment ha sabut reaccionar amb generositat. Ens sentim orgullosos de Barcelona, del nostre país i com cada dia des del nostre àmbit treballarem per fer-lo més fort.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018